woensdag 15 juni 2016

De 3G/ 4G routers R2000 van Robustel hebben krachtig OS.

De Nieuwe 3G/ 4G routers R2000 van Robustel hebben een nieuw operating systeem "Robust-OS". Binnen deze OS zijn veel basis functies voor routers inbegrepen, zoals het aanmaken van VPN tunnels. De router kan server of client zijn. Daarnaast functies voor het rebooten en firewall functies.
In de praktijk kwam het echter nogal eens voor dat klanten verzochten om speciale functies voor 3G/ 4G routers te ontwikkelen, toegepast op hun specifieke project. Robustel is daarin altijd heel flexibel geweest, maar door het sterk toegenomen aantal verzoeken heeft Robustel besloten om voor klanten een mogelijkheid te creƫren zelf functies te ontwikkelen voor de R2000 3G/ 4G routers. De kalnt kan nu zelf applicaties ontwikkelen in Python en die vervolgens laden in de 3G/ 4G router als een eigen app. Hierdoor worden de routers nog flexibeler inzetbaar.
Voor meer informatie: bel Delmation Products BV 079 3422041 of kijk op de website :
https://www.delmation.nl/3g-4g-routers/




Update: februari 2017:
Nieuwe R2000 3G/ 4G router van Robustel met 2 cellular modules.

Deze R2000-DUAL is een krachtige 3G/ 4G router met 2x Cellular (3G of 4G) en met WIFI en 4x LAN en 1x WAN.
De WAN-poort kan primary zijn en cellular als backup, of omgekeerd. Als WAN niet nodig is (alleen cellular WAN), dan heeft de unit 5 LAN poorten. 4 van deze LAN-poorten kunnen per poort als standaard LAN of als POE-poort worden geconfigureerd.
WIFI kan accesspoint zijn of client.
De twee cellular modules geven een zeer snelle omschakeltijd ingeval een provider wegvalt (>2sec).
Ook kan gekozen worden beide cellular modules actief te hebben en daarmee een nog betere bandbreedte te verkrijgen.
Meer info: R2000-DUAL


Geen opmerkingen:

Een reactie posten